Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Suzanne Eriks (del 2)
Utgivningsdatum
2020-05-19
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179032593

Den yttersta rättvisan E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-05-19

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Del 2: Suzanne Eriks.

Domaren Suzanne Eriks förnekar sig inte. Den rättvisa hon inte kan skipa i hovrätten ordnar hon på fritiden, fortfarande genom att tvinga väninnan, prästen Jessica, att hjälpa henne.
Men Jessicas ångest och tvekan växer sig allt starkare, inte minst sedan de mördat två poliser. Hon vill lägga det vidriga bakom sig och bilda familj med sin nya kärlek Anders.
Suzanne ser hotet mot deras gemensamma aktioner och måste än en gång överväga vad hon ska göra med väninnan. Och när det gäller att städa undan oönskade människor blir Suzanne allt mer otålig och dessutom slarvig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den yttersta rättvisan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra!
  -, 15 november 2020

  Jag tycker inte man kan jämföra denna serie med Ewert Truut och Co. Det här är en helt annan handling och det bevisar ju också författarens mångsidighet. Detta är förvisso en slags deckare, men med en omvänd handling, där GM blir en slags hjälte.

  Absolut lyssnings/läsvärd och man undrar hur författaren kommer att få ordning på denna makabra anrättning? Jag väntar med spänning på nästa bok i denna serie.

 2. Tunn story och kort bok
  Staff, 11 juni 2020

  Öhrlunds böcker kan ofta vara väldigt spännande och intressanta som t ex böckerna om Christopher Silfverbielke och Ewert Truut. Denna andra delen i historien om domaren Suzanne känns inte i klass med den förra och förlorar sig i överdrivna erotiska utsvävningar och en alldeles för kortfattad story på bara 195 sidor inklusive långa för- och eftertexter. Jag tycker boken har ett alldeles för abrupt slut också.
  Denna bok är inte alls i klass med vad jag läst av honom tidigare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dag Öhrlund