Höst vid Sommen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sommen (del 3)
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2020-09-08
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
199 x 133 x 25 mm
Vikt
382 g
SAB
Hc
ISBN
9789179032906
Höst vid Sommen (inbunden)

Höst vid Sommen

(17 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-08
179
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Höst vid Sommen Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vanja har varit journalist på dagstidningen i många, många år när förändringens vindar inte bara kommer i kapp utan rent av blåser omkull henne. Börja jobba digitalt eller bli uppsagd är beskedet från cheferna och Vanjas värld sätts i gungning.

Inte heller på hemmafronten finns det stöd eller tröst, Vanjas man Per är helt upptagen av sociala medier och att hänga på krogen med sina betydligt yngre kollegor.

Vanja packar en väska och kör till Svalarps gårds bed & breakfast för att få tid att tänka och fatta ett beslut om jobbet.

Väl där visar det sig att gården har ytterligare en besökare, en författare som skriver på sin kommande bok. Kommer det mötet göra att Vanja tvingas fatta fler och större beslut om framtiden än vad hon hade tänkt när hon kom till Svalarp.

Höst vid Sommen är bok nummer tre i den härliga feelgood-serien som utspelar sig runt sjön Sommen.

CAMILLA DAHLSON har tidigare arbetat som journalist på både dags- och fackpress och är utbildad civilekonom. Sedan 2013 har hon utkommit med ett flertal barn- och ungdomsböcker och även en lättläst bok för vuxna. Camilla bor i Bankeryd utanför Jönköping, men är uppväxt i östgötska Boxholm. Där har hon tillbringat många sommardagar på och vid sjön Sommen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Höst vid Sommen
 2. +
 3. Sommar vid Sommen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommar vid Sommen av Camilla Dahlson (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Höst vid Sommen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nja
  AgnesKenshin, 21 november 2021

  Trots bra budskap som går genom hela boken (Det är INTE huvudrollens man som bestämmer över hennes liv, trots alla de år dessförinnan), kan jag inte riktigt tycka bra om just denna del utav Fyra böcker om Sommen. Den är inte dålig men personligen blir jag tyvärr inte engagerad i karaktärerna.

 2. Höst vid Sommen
  Kenth Lindqvist, 22 december 2020

  Som vanligt en underhållande och mycket välskriven bok av Camilla Dahlson med en ordentlig beskrivning av omgivning och person figurer så att man upplever det som om det händer en själv.

 3. Myspys
  Chris, 9 december 2020

  Stor igenkänningsfaktor då boken rör sig inom ett välkänt område. Trevlig! Väntar nu spännt på den fjärde årstiden. Hoppas hamna mer på västra sidan av Sommen.

 4. En härlig feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 30 november 2020

  Det här den tredje och fristående boken i serien kring Sommen. I den här boken möter vi Vanja som är journalist och som arbetat många år på samma dagstidning och nu är det förändringarnas tid - antingen måste hon lära sig att arbeta på ett mer digitalt sätt eller bli uppsagd. Vanja tar ut sin semester och packar väskan och reser till Svalarps gårds bed & breakfast vid Sommen. Här kommer Vanja träffa nya människor och få nya insikter och nya beslut måste fattas.

  Jag gillade verkligen... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Camilla Dahlson