Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Manon Bradshaw (del 2)
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2020-09-11
Förlag
Lind & Co
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
Persons unknown
Dimensioner
179 x 110 x 24 mm
Vikt
218 g
SAB
Hce
ISBN
9789179033095
Person okänd (pocket)

Person okänd

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2020-09-11
19 61 Du sparar 69%
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En rik finansman blir knivhuggen och blöder till döds i en park utanför Cambridgeshire-polisens huvudkontor. Trots att det sker mitt på eftermiddagen är det ingen som ser något, förutom den kvinna som försöker återuppliva honom.
Poliskommissarie Manon Bradshaw har fått en kontorstjänst på grund av sin graviditet. Hon har lämnat London för ett lugnare liv i småstaden tillsammans med styvsonen Fly. Allt verkar flyta på, hon delar hus med sin syster och Fly älskar att ta hand om systerns tvååriga son. Men när fallet med den mördade finansmannen plötsligt visare sig ha direkta kopplingar till henne, befinner sig snart Manon på djupt vatten. Vem kan hon lita på? Och när hennes mest lojala kollegor vänder henne ryggen måste hon våga överväga det dittills otänkbara: Är någon av dem hon älskar kapabel att mörda?

Person okänd är Susie Steiners andra bok om kriminalkommissarie Manon Bradshaw.

SUSIE STEINER har arbetat som journalist för The Guardian i över tio år och bor i London med man och barn. Hennes första bok om Manon Bradshaw Saknad, förmodad död (Lind & Co, 2018) blev en stor framgång både hos kritiker och läsare. Den vann bland annat The Guardians "Book of the Year"-pris och nominerades till årets kriminalroman i Storbritannien.

"Vi får en inblick i skrupelfria transaktioner och förbindelser i finansvärlden och ett lyxliv som bara kan beskrivas som avskyvärt. Samtidigt berättas om det pussel i vardagslivet kvinnliga anställda i polisväsendet tvingas lägga. Storbritannien och Sverige är nog inte så olika i det avseendet, men Susie Steiner berättar om det med mycket humor och värme."
Karlstads-Tidningen

"Slutet är svindlande"
Aftonbladet

"Det är de fina personporträtten man läser henne för och hennes förmåga att bygga upp en levande värld."
Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Person okänd
  2. +
  3. Saknad, förmodad död

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saknad, förmodad död av Susie Steiner (pocket).

Köp båda 2 för 98 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Person okänd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lagom avkoppling
    Maria, 26 september 2020

    Jag tyckte att det var en lite seg start på boken, men när den väl kom igång var det en spännande och helt ok historia, en typisk deckare att koppla av en stund med. Jag läser gärna fler böcker om den annorlunda polisen Manon Bradshaw.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susie Steiner