Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cecilie Hopen och Ole Vik (del 2)
Antal sidor
411
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Lind & Co
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Fortielsen
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
224 g
SAB
Hc
ISBN
9789179034498
Villospår (pocket)

Villospår

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-02-09
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Liket av en man hittas flytande i älven i Drammen och kommissarie Cecilie Hopen tvingas resa dit för att identifiera om den döde är hennes sambo Bernhard, som polisen påstår. Den döde mannen visar sig vara en annan, men var är den försvunne Bernhard? Har han blivit utsatt för brott eller håller han sig borta frivilligt?
Ett flertal drunknade har hittats i älven, men när polisen på plats inte visar något intresse för att bistå Cecilie tar hon hjälp av sin före detta chef, Ole Vik. De båda hittar snart kopplingar till ett kriminellt nätverk som sysslar med grov människohandel, brutalt våld och prostitution.
Situationen ställs på sin spets när Cecilie häktas, misstänkt för mord.
Frågorna är många. Varför kände inte Cecilie till att Bernhard, som tidigare arbetade i Drammen, hade kvar en bostad där? Hur mycket annat har han dolt? Och hur många fler kroppar ska de hitta i Drammenälven innan polisen lyckas sätta stopp för det hänsynslösa nätverket? Varför är det så många som tiger och hur ska man komma runt den tystnadskultur som råder, både bland de kriminella och inom polisen?

JØRGEN JÆGER är en av Norges bästsäljande kriminalförfattare. Hans böcker om Ole Vik och Cecilie Hopen utspelar sig i den fiktiva småstaden Fjellberghavn och har blivit mycket uppskattade. Jæger har nominerats till Norges bokhandlarpris fyra gånger.

"Jæger tillhör Norges deckarelit"
Upsala Nya Tidning

"Flyhänt [...] känslostark"
Dast Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Villospår
  2. +
  3. Nattens öga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattens öga av Cilla Börjlind, Rolf Börjlind (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Villospår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. LYSANDE !!

    Detta är uppföljaren till Jäger's första bok, MONSTER. Sjukt bra deckare. Se till att ha båda tillgängliga. Fallen i böckerna är helt olika .. men det finns en röd tråd i slutet på första boken som gör att man genast vill slänga sig över bok nr. 2.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jørgen Jæger