Uppdrag: Valar på vift (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hemliga upptäckarklubben
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emeli André
Illustratör/Fotograf
Ellie O'Shea
Dimensioner
206 x 139 x 11 mm
Vikt
244 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179034672

Uppdrag: Valar på vift

av Sj King
(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-06-08
102
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Häng med på ett spännande och actionfyllt äventyr tillsammans med Hemliga upptäckarklubben!

Utanför Australiens kust har en grupp knölvalar irrat bort sig och simmat ur kurs. Vad är det egentligen som har hänt och hur ska Hemliga upptäckarklubben kunna hjälpa valarna? Connor, som är expert på marinbiologi, antar uppdraget. Till hjälp har han rymdexperten Roshni. Tillsammans färdas de i expeditionens ubåt långt ner i Stilla havets djup. Har Hemliga upptäckarklubben de kunskaper som krävs för att lyckas med uppdraget?

Uppdrag: Valar på vift är en lättläst kapitelbok med högt tempo och roliga illustrationer. I slutet av boken finns Connors uppdragsanteckningar - en faktadel som fortsätter utforska havet, ger fördjupad kunskap om knölvalar och varför djurlivet i oceanerna är hotat.

HEMLIGA UPPTÄCKARKLUBBEN består av åtta barn som alla har varsitt expertområde - kunskaper som hjälper dem att utföra uppdrag runt om i världen. Tillsammans löser de spännande mysterier, fixar problem och upplever fartfyllda äventyr.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppdrag: Valar på vift
 2. +
 3. Alva Blixt. Uppfinnarverkstan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alva Blixt. Uppfinnarverkstan av Lisa Rajan (inbunden).

Köp båda 2 för 179 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Uppdrag: Valar på vift. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Upptäck mer om vad som finns i havet!
  eftermiddagste.se, 10 juni 2021

  Precis som i Hemliga Upptäckarklubben - Uppdrag: kometkollision är fakta invävt i berättelsen och blir en naturlig del i uppdraget som utförs. I denna bok är det fakta om valar och havsdjur och växter som vi får ta del av men även lite om hur människans skräp förstör i haven. Allt det vävs på ett fint sätt in i historien och berättelsen kan därför mycket väl ge både en rolig och spännande stund såväl som lite kunskap om djuren i havet och valar specifikt!

  Den är väldigt spännande oc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sj King