Zombiehämnden (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
89
Utgivningsdatum
2021-04-13
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Illustratör/Fotograf
Emma Göthner
Dimensioner
210 x 155 x 13 mm
Vikt
296 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179034696
Zombiehämnden (kartonnage)

Zombiehämnden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2021-04-13
134
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
 

Elsa vill så gärna vara med och leka zombies och dödliga i skogen med de äldre barnen. Men när Stor-Steffe binder fast henne vid ett träd och sticker därifrån blir det allt annat än kul. Där och då bestämmer hon sig för att hämnas.
Elsa utmanar Stor-Steffe i en rad klassiska lekar och spel: hoppa hage, burken, kasta gris, knutgubbe och sten, sax, påse. Det kommer inte bli lätt att vinna över Stor-Steffe, men Elsa har en plan för hur hon ska lyckas.

Zombiehämnden är historien om en busig och modig flicka som vågar stå upp för sig själv. En rolig kapitelbok för lågstadieåldern och en hyllning till barns fria lek. Emma Göthners finurliga illustrationer bidrar med både humor och lekfullhet.

ARNE NORLIN är en av våra mest lästa och älskade barnboksförfattare. Han har bland annat skrivit de populära böckerna om Halvan och hans fordon, och är en av de flitigast utlånade författarna på Sveriges bibilotek.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Zombiehämnden
 2. +
 3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Zombiehämnden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berättelse om en modig tjej!
  eftermiddagste.se, 7 maj 2021

  Det här är en berättelse om en modig och klurig tjej som minsann inte tänker ge sig. Man skulle kunna säga att det är en berättelse som visar att storlek inte har med hur smart eller modig man är. För Stor-Steffe är van att få det han vill och ingen vågar riktigt säga ifrån så när denna lilla tjej kommer och visar att man kan vinna bara man är klurig så förändras också dynamiken i gruppen. Den dynamikförändring kan man följa genom hela boken.

  I denna bok finns flera klassiska lekar m... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Arne Norlin