Virka steg för steg : tekniker, maskor och mönster (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2021-08-12
Förlag
Lind & Co
Översättare
Catharina Andersson
Medarbetare
Titmus, Dawn (red.) / O'Rourke, Ruth (red.) / Almond, David (red.)
Dimensioner
240 x 202 x 24 mm
Vikt
842 g
SAB
Qccab
ISBN
9789179035006

Virka steg för steg : tekniker, maskor och mönster

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-08-12
169
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nu kommer den populära Virka steg för steg i en ny, uppdaterad utgåva. Denna kompletta handbok som lotsar dig genom grundtekniker såväl som mer avancerade virkprojekt, har en helt ny snygg layout samt en del moderniserade mönster. Boken passar både nybörjare och vana virkare som vill lära sig ännu mer.

Boken guidar dig genom grundmaskor som även innefattar virkningens typiska förkortningar och symboler. Så snart du kan grunderna kan du röra dig fritt mellan de olika kapitlen, finputsa någon teknik eller utveckla ett mönster du gillar. Sedan är du redo att virka något av projekten längst bak i boken. I kapitlet "Projekt" ges beskrivningar på plagg och föremål av olika svårighetsgrad där du får chans att pröva dina virkkunskaper.

Virka steg för steg innehåller tydliga instruktioner och bildserier på över hundra tekniker och virkmönster, allt du behöver veta både för att komma igång och för att utveckla dina kunskaper.

SALLY HARDING är virkexpert, författare och designer. Hon föddes i USA men bor numera i London. Harding har tillsammans med den hyllade designern Kaffe Fassett gett ut flera böcker om virkning genom åren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Virka steg för steg : tekniker, maskor och mönster
  2. +
  3. Sticka steg för steg : tekniker, maskor och mönster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sticka steg för steg : tekniker, maskor och mön... av Vikki Haffenden, Frederica Patmore (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sally Harding