Lastbart (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Sten Wall
Inläsare
Bengt Järnblad
Utgivningsdatum
2021-06-01
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
14 x 12 x 2 mm
Vikt
35 g
SAB
Hc
ISBN
9789179035655

Lastbart

(1 röst)
Mp3-skiva,  Svenska, 2021-06-01
249
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Strax före midsommar planerar Adrian och flickvännen Molly en minisemester. Han vill åka till Köpenhamn, men hon propsar på att få tälta hemmavid. Till sist driver hon igenom sin vilja, och de båda ungdomarna slår nattläger vid en insjö ett ödesdigert beslut. Kommissarie Sten Wall och hans kolleger i Staden kastas in i en skrämmande brottshärva som kompliceras av att en av höjdarna i polishuset visar sig ha stark personlig koppling till fallet.

I Lastbart firar Sten Wall dubbla jubileer som fiktiv detektiv. Dels är det 40 år sedan som den populäre polismannen debuterade i Gråt i mörker (1981), dels är det 25:e gången som han figurerar som huvudperson i bokform.

BJÖRN HELLBERG kan knappast beskyllas för bristande arbetsdisciplin. Under drygt sex decennier som aktiv skribent har han författat över 60 böcker, medverkat i cirka 400 andra bokprojekt (årsskrifter, uppslagsverk, novellsamlingar med mera) och skrivit uppskattningsvis 40 000 artiklar. Hans tennistexter har publicerats i länder i sex världsdelar. Dessutom är han en känd radio- och teveprofil (bland annat som fyrfaldig vinnare i På spåret), underhållare och speaker (exempelvis i VM i friidrott i Göteborg 1995).

Pressröster om Björn Hellbergs förra Sten Wall-deckare, Narrspegel:

"Det är bara att kasta in handduken. För det finns en humor som får det att glittra i flyhänt berättade scener och riktigt roliga vardagskaraktärer." Inger Melin, Borås Tidning

"en fröjd att läsa och befriande fritt från blodiga scener och onödigt våld. Allt sker inom ramen för realism och trovärdighet."
Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lastbart
  2. +
  3. Vena Amoris

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vena Amoris av Björn Hellberg (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Hellberg