Vem var Natacha Peyre? : en självbiografi (inbunden) Vem var Natacha Peyre? : en självbiografi
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2021-07-15
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
217 x 140 x 26 mm
Vikt
440 g
SAB
Lz Belle, Elena
ISBN
9789179035679
Vem var Natacha Peyre? : en självbiografi (inbunden)

Vem var Natacha Peyre? : en självbiografi

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-07-15
69 221 Du sparar 152 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Som Natacha Peyre blev hon känd för hela svenska folket genom sin medverkan i Paradise Hotel. Därifrån ledde karriären vidare till en lång rad modelljobb och såpasuccén Svenska Hollywoodfruar. Vad ingen anade var att det bakom den glamorösa ytan dolde sig ett stort trauma som hon först idag, under namnet Elena Belle, känner sig stark och mogen nog att berätta om för första gången.

Med en mamma från Spanien och en pappa från Uruguay växer Elena tillsammans med sin lillebror upp i Brasilien och förortsområdet Dalen utanför Stockholm, och blir tidigt uppmärksammad för sitt utseende. Hon plågas ändå av komplex och dåligt självförtroende och är fortfarande omyndig när hon får sin pappa att godkänna och betala en bröstförstoring. Snart pryder hon omslagen till storsäljande tidningar som Moore och Slitz. Det leder i sin tur vidare till en lång rad modelljobb, fester på legendariska Playboy Mansion och möten med bland andra Donald Trump. Men det är som sagt genom sin medverkan i den lika omtalade som skandalomsusade dokusåpan Paradise Hotel som Natacha - som hon då fortfarande heter - blir ett rikskänt ansikte i Sverige. Hon attackeras i pressen, ger sig ut på barturné, och hamnar så småningom i Los Angeles, där hon fortsätter att jobba som modell, gifter sig och får barn. Det glittrande och rika livet i Kalifornien ser på ytan ut som en dröm, men ingen vet vad Elena burit med sig i alla år - och lika plötsligt som oväntat dör hennes man en dag under en promenad med familjens hundar.

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit en lång rad kändisbiografier. På Lind & Co har de tidigare utkommit med bland andra Charlotte Perrellis Flickan från Småland, Johannes Brosts Dö inte nyfiken! och Joakim Lundells Du är inte ensam.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vem var Natacha Peyre? : en självbiografi
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vem var Natacha Peyre? : en självbiografi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En intressant och lärorik biografi!

  Jag får väl erkänna att jag inte hade hört talas om varken Natacha Peyre eller Elena Belle innan jag fick boken. Har aldrig tittat på vare sig Paradise Hotel eller Hollywoodfruar. Så jag slog mig ner och började, helt utan förutfattade meningar, att läsa "Vem var Natacha Peyre?" vilket visade sig bli en sträckläsning.

  Boken känns lite som en dagbok och Elena Belle är ganska personlig under de tidigare åren. Men efterhand som tiden går blir det lite ytligare och jag upplever storyn so... Läs hela recensionen

 2. Nyttig och nyanserad
  Jay, 1 september 2021

  Fantastisk bok som alla bör läsa. Jag tror de flesta kan få ut någonting av denna bok.
  Mycket bra, rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna