Monster : 100 hemska väsen i världen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2021-09-16
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emeli André
Illustratör/Fotograf
Quinton Winter
Dimensioner
255 x 195 x 22 mm
Vikt
838 g
SAB
uMzd
ISBN
9789179035860

Monster : 100 hemska väsen i världen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-09-16
178
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lås dörren, stäng fönstren och titta under sängen. Det här är boken som ger dig 100 anledningar att sova med lampan tänd...

Världen är full av monster. I sagor, myter, legender och folktro berättas om märkliga och hemska varelser. Här möter vi hundra monster från jordens alla hörn: den mongoliska dödsmasken, kraken, zombier, Jersey-demonen, draugen, Jenny Greenteeth, Medusa, bogeyman och många andra.

I Monster finns läskiga berättelser och extremt coola illustrationer som väcker alla monster till liv. Ryslig läsning utlovas!

SARA BANVILLE är författare och monsterentusiast.

QUINTON WINTER har tidigare uppmärksammats för sina illustrationer i Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Monster : 100 hemska väsen i världen
 2. +
 3. Min glittriga pysselbok. Dinosaurier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min glittriga pysselbok. Dinosaurier av Marie Helleday Ekwurtzel (häftad).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Monster : 100 hemska väsen i världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Världens monster får här en presentation!
  eftermiddagste.se, 14 oktober 2021

  Om man känner att det är lite för enkelt att sova är denna bok något för dig! Varje monster får ett uppslag i boken och om texten som beskriver monstret och vad det lever av men också var det har uppkommit gör att du tittar en extra gång i garderoben och under sängen så kommer illustrationerna av dem att göra det!

  Jag vet faktiskt inte vad jag tycker är bäst i boken. Är det texten som beskriver monstren på både ett sakligt och berättande sätt om än lätt skrämmande (speciellt vid vis... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah Banville

 • Monsters

  Sarah Banville

  The perfect book for adults and children to share, MONSTERS is set to become a bone-chilling classic that will lurk under every bed! Ever wondered what terrorised the Scape Ore swamp in 1980s South Carolina? Or who visits the naughty children in N...