Se mig falla (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Palma (del 1)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2019-12-12
Förlag
Månpocket
Originaltitel
Palma 1
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
224 g
SAB
Hc
ISBN
9789179130169

Se mig falla

(42 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-12-12
83
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"Se mig falla" är berättelsen om en fars desperata sökande efter sin älskade dotter. En tät och febrig skildring av det mörker som döljer sig under semesterparadisets glittrande yta. Tre år har gått sedan Tim Blancks sextonåriga dotter försvann under en resa till Mallorca. Han har lovat henne att aldrig sluta leta, ett löfte som slitit sönder hans äktenskap och fått honom att bosätta sig i Palma, där han försörjer sig som privatdetektiv. När han får i uppdrag att utreda en misstänkt otrohetsaffär dras han oväntat in en värld av korruption och skoningslös girighet. Och i begärens dunkla vrår tycker han sig plötsligt ana sin dotters skugga. Med fara för livet kastar han sig in i jakten på sanningen om vad som hänt henne.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Se mig falla
 2. +
 3. Sly

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sly av Sara Strömberg (pocket).

Köp båda 2 för 162 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Se mig falla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rädd för Mallorca hädanefter!
  Jennifer, 13 april 2021

  Se mig falla är första delen i Palmasviten som handlar om en pappa som aldrig slutar leta efter en dotter som försvann på en festresa till Mallorca. Både hans äktenskap, karriär och liv har ändrats efter att han lovat sig själv att aldrig sluta leta. Han är nu bosatt i Palma där han försörjer sig som privatdetektiv. När ett uppdrag om en otrohetsaffär kommer upp tror sig Tim att han ser sin dotter bland korruptionen och den mörka baksidan av det korrupta Mallorca.

  Med finess i sina m... Läs hela recensionen

 2. Spännande men alltför mörk
  J. T., 15 juni 2020

  Intrigen och dramaturgin är mycket bra, det är en spännande historia som drar in läsaren. Dock är det även mycket annat som drar ner betyget, som alltför många sexscener som inte tillför något till berättelsen. Huvudpersonen är sympatisk men historien är väldigt mörk och cynisk. Jag köpte boken enbart eftersom den utspelas på Mallorca och jag gillar att läsa deckare från mer exotiska platser än Stockholm eller Gotland. Att läsa om vardagslivet på Mallorca var intressant men tyvärr skildras ba... Läs hela recensionen

 3. mästerverk
  ullis, 20 maj 2020

  vilket mästerverk!
  älskar över lag mons kallentoft språk och driv. i denna täta och lite ångestladdade historia skapar han en spänning och stämning som håller i sig genom hela boken och inte lämnar en oberörd. jag älskade den! uppföljaren blir intressant

 4. Kjedelig
  Trude , 6 februari 2020

  Jeg opplevde ikke Mons Kallentoft på sitt beste i denne boka. Den ble rett og slett litt lang og kjedelig for meg.

 5. En unik liten pärla
  Jeanette Caroline Svanberg, 4 februari 2020

  Otroligt levande och unikt språk. Svår att lägga ifrån sig, språket fängslar. Man engagerar sig snabbt i huvudpersonen och vill veta hur det går honom.

 6. Kallentoft briljerar
  Fredrigo Haraldo, 13 januari 2020

  En bladvändare som man inte kan lägga ifrån sig. Språket vibrerar av utlevelse och det är inte alltid angenämt, det som står att läsa i denna berättelse. Våldsamt, dekadent och tragiskt. Men ändå livsbejakande trots detta. Kommer läsa fler böcker av Kallentoft.

 7. Rörigt
  -, 4 januari 2020

  Texten är så rörig. Ofta vet man inte om det handlar om då, nu eller om det bara är en tanke. Blir snurrigt att hålla ordning på historien och man blir faktiskt hjärntrött!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft