Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
121
Utgivningsdatum
2022-10-24
Förlag
Ordfront
ISBN
9789179450427
Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen (e-bok)

Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-24

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Dag Solstad är tillbaka, bättre än någonsin och det är även hans älskade antihjälte, den före detta stadskamrern i Kongsberg, Bjørn Hansen. Bjørn Hansen, 77 år, har för länge sedan sonat sitt straff för bedrägeri efter att han låtsats vara förlamad. Nu lever han ett isolerat liv i Oslo som en dödsmärkt man, omgiven av sina böcker. Men en dag knackar hans svärdotter på dörren och meddelar att Bjørn Hansens sonson Wiggo, som han aldrig träffat, nu ska börja studera litteratur i Oslo och flytta in hos sin farfar.

Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen har fått strålande recensioner i Norge och trilogin har betecknats som Dag Solstads viktigaste verk. Ordfront gav ut de tidigare Elfte romanen, artonde boken och 17:e romanen i en dubbelutgåva 2012.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Solstad Dag

  • Elfte romanen, artonde boken och 17:e romanen

    Solstad Dag

    Två av Dag Solstads viktigaste romaner, Elfte romanen, artonde boken och 17:e romanen, i en samlingsutgåva. Om Elfte romanen, artonde boken: En morgon i slutet av augusti står Björn Hansen på Kongsbergs tågstation och väntar på sin son. Han har fy...