Det som inte syns (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stockholm nu (del 1)
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2023-05-26
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179450793
Det som inte syns (e-bok)

Det som inte syns E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-05-26

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Wollter och Bergström är knark-spanare med Sergels torg och Klarakvarteren som huvudsaklig arbetsplats. Vid ett tillslag hittas en langares kontaktuppgifter till olika köpare i Stockholmstrakten. Högt uppsatta män i samhället, till och med inom den egna kå-ren, hittas i registret. Wollter och Bergström märker snart att ären-det har en tendens att tystas ner från högsta ort. De bestämmer sig för att tillsammans med åklaga-ren Dorte Jacobsen börja bedriva egna spaningar vid sidan om.

Snart öppnas en värld för dem som de bara anat förut men inte förstått vidden av. Det handlar inte bara om narkotika utan även om afghanska pojkar som utnyttjas i en helt omänsklig lek. Allt en-ligt principen "det som inte syns finns inte".

Det som inte syns är en verklig-hetsnära polisdeckare om Stock-holm idag. Det är en skildring där man känner dofterna från gatorna, de kalla vindarna som viner runt gathörnen, men också värmen från några poliser som ända försöker göra rätt i en ojäm-lik värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det som inte syns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra debut 4,5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 19 juni 2022

    En isande historia som gav kalla kårar. Den var trovärdig och spännande. Wolter och Bergström helt i min smak. Jag kommer definitivt att följa dessa två män.

  2. Betyg: 4,5 av 5
    Britt-Marie Kullin, 17 april 2022

    Den här boken, Det som inte syns, är den första delen i en planerad bokserie som heter Stockholm nu. Den är skriven av Benny Haag (skådespelare, författare, föreläsare, KBT-terapeut) och Lennart Karlsson (poliskommissarie med 30-årig erfarenhet och en av Sveriges främsta narkotikapoliser). Jag tyckte väldigt mycket om boken, som var välskriven, spännande, otäck, och kändes mycket verklighetstrogen. Jag kommer definitivt följa knarkpoliserna Wollter och Bergström i framtiden, och hoppas på mån... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna