Skriften i vattnet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Blodstormen (del 1)
Antal sidor
450
Utgivningsdatum
2022-12-15
Förlag
Ordfront
ISBN
9789179451455

Skriften i vattnet E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-12-15

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är midsommarafton och bordet på bryggan är dukat med finporslinet. Affärsmannen Olof Helanders gäster från Kina och Frankrike är på plats. Nu ska här festas på svenskast möjliga vis. Då glider en öppen båt in mot bryggan. Två maskerade män reser sig. En halv minut senare är midsommaridyllen förbytt mot ett blodbad.

Deckarförfattaren och före detta polisen Julia Malmros har fått i uppdrag att skriva fortsättningen på en välkänd deckarserie. För att göra research tar hon kontakt med den arton år yngre Kim Ribbing. Kim är en udda figur och liknar ingen Julia vanligtvis umgås med. Kanske är det just därför blodstormen blåser upp emellan dem - en intensiv kärlekshistoria med många tvära kast. Så småningom dras Julia och Kim in i utredningen av det som kallas "Midsommarmassakern" där Julias exmake Johnny är spaningsledare.

En internationell thriller tar sin början med storpolitiska konsekvenser och utflykter till Kina, Kuba och Norge. Varför blev sex personer med kopplingar till utsläppsrätter brutalt mördade?

Skriften i vattnet är del ett i serien Blodstormen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skriften i vattnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte alls som hans tidigare böcker
    Micael Arvidsson, 24 juli 2023

    Ganska tråkig och historia. Hans tidigare böcker i skräckgenren är så mycket bättre. Är nästan som en helt annan författare

  2. Spännande handling och intressanta karaktärer
    Line, 15 juli 2023

    Den är omöjlig att lägga ifrån sig när man väl kommit in i handlingen. Kan knappt bärga mig tills nästa bok kommer ut. Jag kan varmt rekommendera denna bok!

Visa alla 2 recensioner