Röd signal (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (274.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mikaela Sköld (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-05-24
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179456788
Röd signal (ljudbok)

Röd signal Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-24

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I uppföljaren till succédebuten Feber följer vi jakten på en vettvilling som knuffar resenärer framför tåg i tunnelbanan. Mikaela Sköld inser att dåden har en koppling till hennes artiklar på Nyhetsbyrån. Brännström är en mästare på att hitta en vardagsrädsla vi alla känner och kombinera det med skrämmande aktuella samhällsfrågor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Röd signal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 juni 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Röd signal är författaren Johan Brännströms andra bok, och den är en fristående fortsättning på boken Feber. Jag läste Feber för ungefär ett år sedan, och tyckte den var mycket bra, och jag tyckte nu att Röd signal var precis lika bra. Ser fram emot att förhoppningsvis läsa fler böcker i serien i framtiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Brännström

 • Ingen ska skonas

  Johan Brännström

  Ett bostadshus fullt av döda hyresgäster. Det blir den chockerande starten för Mikaela Sköld på hennes nya jobb som handläggare på polisens underrättelsetjänst. Dådet tycks först vara gängrelaterat men snart förs utredningen in i en annan riktning...

 • Feber

  Johan Brännström

  VAD HÄNDER MED våra barn när de lämnas ensamma på nätet? Vad hittar ett barn i de allra mörkaste delarna av Darknet som är så ondskefullt att vi vägrar tro på det? Mikaela Sköld är inrikesreporter på Sveriges största nyhetsbyrå och ensamstående ma...