Ingen ska skonas (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (334.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mikaela Sköld (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-05-27
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179456856

Ingen ska skonas Ljudbok

(36 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-27

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett bostadshus fullt av döda hyresgäster. Det blir den chockerande starten för Mikaela Sköld på hennes nya jobb som handläggare på polisens underrättelsetjänst. Dådet tycks först vara gängrelaterat men snart förs utredningen in i en annan riktning.

Ingen ska skonas är en oupphörligt spännande thriller där jakten på den skoningslösa mass-mördaren ständigt tar nya vändningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ingen ska skonas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Känslofylld och relevant
  -, 9 augusti 2023

  Denna bokserie har tagit mig med storm. Jag började lyssna på den för jag sett boken Feber på jobbet och blev smått nyfiken. Den tog mig med storm. Hela serien är välskriven och bra sammanhängande. Uppläsaren gör de bara bättre med sin harmoniska röst och inlevelse. Rekommenderar starkt!

 2. Bra men inte bäst!
  Johanna H, 9 juli 2022

  Jag har läst alla tre böckerna. De två första fängslade mig verkligen. Den här har också varit bra, men inte riktigt med samma tempo som de andra! Ser dock fram emot kommande böcker! :D

 3. Urdålig
  -, 16 juni 2022

  Långtråkig, handlar mer om privata relationer än brott som ska lösas. Orkar inte lyssna till slutet.

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 10 juni 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Ingen ska skonas, är den tredje delen i bokserien om journalisten Mikaela Sköld. Jag har även läst dom två första böckerna, Feber och Röd signal, och jag tyckte att dom båda två var mycket bra. Och så var även den här boken. Böckerna kan läsas fristående, men som alltid så får man ju alltid bäst behållning av att läsa en serie från början. Ingen ska skonas är välskriven och spännande, och jag kan varmt rekommendera den.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Johan Brännström