Hokus Pokus 5 - Till Skogens hjärta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (26.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hokus Pokus (del 5)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ylva Hällen
Utgivningsdatum
2023-05-03
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179458034

Hokus Pokus 5 - Till Skogens hjärta Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-05-03

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Till Skogens hjärta är femte delen i Fabian Göransons Hokus Pokus-serie!

Det är bara en vecka kvar till sommarlovet. Greta Borg har ordnat en utflykt med övernattning i skogen för hela klassen. Först ska de gå upp till Sjövikens högsta punkt och titta på det stora flyttblock som kallas Stenbordet. På andra sidan berget ska det finnas ett vackert vattenfall, och på kvällen avslutas utflykten med korvgrillning och övernattning.

Ida och hennes bästis Ester är exalterade inför äventyret, precis som de flesta andra i klassen. Men några av barnen är oroliga. Det sägs att det finns några som bor i skogen, som kommer fram om natten. Några som inte vill bli störda. Och det ryktas om en mystisk plats som kallas Skogens hjärta. Utflykten börjar bra, solen skiner och alla äter sin medhavda matsäck uppe vid Stenbordet. Men på vägen ner från berget börjar allt gå fel. Det vackra vattenfallet finns inte där det borde vara och ju mer de går runt i skogen och letar, desto mer går de vilse. Till råga på allt försvinner plötsligt Greta Borg!

Snart har den mysiga utflykten förvandlats till en kamp för överlevnad. Medan skymningen faller tappar Ida bort sina klasskamrater en efter en, och snart är hon ensam kvar. Nu står hon öga mot öga med de stora frågorna: Vad är Skogens hjärta? Vilka är varelserna som bor i skogen? Och varifrån kommer egentligen hennes stora, svarta häxhatt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fabian Göranson