En bebis på Strandcaféet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (52.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789179493127
En bebis på Strandcaféet (ljudbok)

En bebis på Strandcaféet Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-23
89
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Evie älskar sitt jobb som chef för Strandcaféet och är van vid ett högt tempo. Men nu är hon gravid och ska snart föda. Så en dag står Helen där, den snygga och irriterande kompetenta nya caféchefen. Evie och Helen ogillar varandra från första stund. Men plötsligt tar händelserna en dramatisk vändning och de båda kvinnorna förs samman på ett oväntat sätt ...

Nu kommer för första gången en av Lucy Diamonds böcker på lättläst svenska! Det är en varm och charmig historia som utspelar sig i en liten by vid den engelska kusten. Lucy Diamond (pseudonym för Sue Mongredien) är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. Hennes böcker är roliga, rappa och innehåller starka kvinnokaraktärer. Hittills har hon gett ut mer än 10 böcker som alla blivit bästsäljare. 2011 släpptes första delen i Strandcaféet-serien på engelska och flera uppföljare har följt. Hon bor i Bath med man och tre barn.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En bebis på Strandcaféet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppläsaren
    Ittna, 9 juli 2021

    Jag tycker att uppläsaren läser släpigt och oengagerad. Har jobbig "skrapig" röst. Inte lämplig för ljudböcker.
    Gillar boken, skriven på ett sätt som håller kvar intresset för berättelsen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Diamond