Leka med elden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ett fall för Claire Abbott (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-01-11
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Catharina Andersson
ISBN
9789179493356
Leka med elden (e-bok)

Leka med elden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-11
139
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En rad mystiska bränder bryter ut i staden, och journalisten Claire Abbott tror sig veta vem den skyldiga är. Men kommer någon att tro henne? När pyromanen blir modigare och bränderna värre blir det bråttom. Det gäller att snabbt hitta den skyldiga innan någon skadas, eller ännu värre ...

Småstadsjournalisten Claire Abbott har ett sjätte sinne när det gäller svårlösta brott. Hon får syner som leder henne till de skyldiga, och därmed kan hon hjälpa polisen att lösa fallen. Det är både farligt och spännande. Samtidigt får vi följa hennes privatliv, med två uppvaktande män att välja mellan.

Leka med elden är andra boken i serien om Claire Abbott. Böckerna är skrivna av den kanadensiska författaren Gail Anderson-Dargatz. Hon visste redan som 18-åring att hon ville skriva om kvinnor på landsbygden. I dag är hon storsäljande författare och finns utgiven i många länder världen över. Detta är den andra av hennes böcker som översatts till svenska.

Så här skriver Bibliotekstjänst om första boken i serien, Kidnappad: "Det är rappt och effektivt skrivet, karaktärerna är tydliga, och antydda stämningar och situationer skapar fin närvarokänsla. Riktigt bra."

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »