Claires hemlighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (57.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sara Losten
Utgivningsdatum
2022-10-01
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Ulla Henning
ISBN
9789179495251

Claires hemlighet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-10-01
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Claires hemlighet är en thriller med feministiska förtecken. Den förmedlar en rädsla som tyvärr alltför många kan känna igen sig i. Men här finns också starka vänskapsband och kärlek.

Claire har allt. En framgångsrik karriär inom mode och en dotter som studerar musik i London. Hennes charmige och kärleksfulla man är en av landets mest betrodda diplomater. Men då och då måste hon sminka över blåmärken och bära solglasögon. Hon tror att hon döljer sin hemlighet för sina bästa vänner, men de känner henne alltför väl. Till sist tar de saken i egna händer och gör en plan. De ska se till så att Claire blir fri från sin våldsamme man en gång för alla. Men det blir inte riktigt som det var tänkt.

Barbara Taylor Bradford är uppvuxen i England och börjar skriva när hon var sju år. Hon har jobbat som journalist i många år och bor numera i New York. Hon har skrivit en lång rad bästsäljare, flera av dem har filmatiserats, och hennes romaner har översatts till 40 språk och sålts i mer än 90 länder.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Taylor Bradford