Arsène Lupin och hjärter sju (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (23.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Arsène Lupin (del 6)
Inläsare
Patrik Hont
Utgivningsdatum
2022-12-15
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Lars Göransson
ISBN
9789179495312

Arsène Lupin och hjärter sju Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-12-15
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I ett ensligt beläget hus händer märkliga saker. Ett inbrott begås utan att något stjäls, men kvar lämnas ett mystiskt brev och ett spelkort: hjärter sju. Vad kan detta betyda? En vindlande historia tar sin början och bokens berättare blir alltmer förvirrad. Som tur är får han hjälp av sin gode vän Jean Daspry, som kanske inte är den han utger sig för att vara ...

Berättelserna om Arsène Lupin, gentlemannatjuven, är tidlösa. Lupin är en mestadels glad och charmig skurk, som ofta verkar minst lika intresserad av att överraska och överlista som av själva kuppen.

Arsène Lupin och hjärter sju är den sjätte boken i serien.

Bokens författare, Maurice Leblanc, arbetade som journalist i Paris. Efter att ha skrivit ett antal romaner och noveller utan att ha nått någon större framgång, skapade han Arsène Lupin, som blev en omedelbar succé. Under årens gång har det också gjorts ett antal filmer och teve-serier om Lupin.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maurice Leblanc