Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld - strategier för kontroll, mindre stress och digital minimalism (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Volante
Översättare
Niklas Darke
Originaltitel
Deep Work : Rules for Focused Success in a Distracted World
Medarbetare
Wilsson, Eva (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Dokb,Qba
ISBN
9789179650841

Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld - strategier för kontroll, mindre stress och digital minimalism

(8 röster)
Pocket,  Svenska, 2020-10-12
79
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Inspirerande och högst användbar handbok", Jan Gradvall, DI Weekend.

"En övertygande plädering för den intensiva koncentrationen med exempel på metoder som man kan sätta i gång med direkt", Adam M Grant, författare till Originals och Ge och ta.

En av de viktigaste förmågorna är på väg att försvinna. Men här är lösningen.

Djupjobb innebär att arbeta med mentalt krävande uppgifter utan att tappa koncentrationen. Många människor i dag har helt förlorat sin tillgång till detta fokuserade tillstånd kunskapsarbetare och andra kreativa personer ägnar i stället dagarna åt att sitta i öppna kontorslandskap och huka under korselden av mejl och notiser från sociala medier utan att ens förstå att man kan jobba på ett vettigare sätt.

Cal Newport, professor i datavetenskap på ansedda Georgetown University, visar hur du kan bli bättre på ditt jobb, hur du hinner med mer arbete på kortare tid och hur tillfredsställande det är att behärska någonting fullt ut.

Konsten att djupjobba är en superkraft i vår alltmer konkurrensutsatta ekonomi. Deep work : Hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld är en blandning av kulturkritik och enkla praktiska råd för den som söker vägledning i en fragmentiserad och distraherande värld. Här ges verktygen för att återigen kunna gå på djupet och en grundkurs i den produktiva digitala minimalism som Newport blivit den mest kände förespråkaren för.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld - strategier för kontroll, mindre stress och digital minimalism
  2. +
  3. 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat ... av James Clear (häftad).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cal Newport