Låt Proust förändra ditt liv (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2021-08-24
Förlag
Volante
ISBN
9789179651343
Låt Proust förändra ditt liv (e-bok)

Låt Proust förändra ditt liv E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-24
199
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hade du tänkt att det är dags att börja läsa På spaning efter den tid som flytt den här semestern också?

Skippa det och läs istället boken om boken som har blivit en minst lika älskad klassiker. Med sin stora förtjusning i och djupa kunskap om Marcel Proust världsberömda romansvit är Alain de Botton den rätte att visa oss vad den mestadels sängliggande Proust faktiskt kan lära oss om livet. Med hjälp av citat och fascinerande exempel berättar de Botton kunnigt och alltid lika underhållande om allt som Proust har att säga om bland annat konsten att älska och leva i nuet, konsten att lida med framgång, konsten att få upp ögonen samt inte minst viktigt, konsten att lägga ifrån sig böcker! Fast en varning utfärdas: efter att ha läst de Botton kommer du inte att kunna hålla dig från att ta dig an På spaning efter den tid som flytt.

Men det kan du spara till nästa semester. Med anledning av att det i år är 150 år sedan Marcel Proust föddes ger Volante nu äntligen ut Låt Proust förändra ditt liv i den första svenska utgåvan på snart 15 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av De Botton Alain

  • Filosofins tröst

    De Botton Alain

    Den älskade moderna klassikern. En konkret och underhållande introduktion till några av de största filosoferna genom tiderna. Filosofins tröst är en sällsynt bildande självhjälpsbok som passar lika bra i samband med skilsmässor och dåliga bostadsa...