Evigt ung : Min och människans dröm om odödligheten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Peter Ottsjö
Utgivningsdatum
2023-03-07
Förlag
Volante
ISBN
9789179652548
Evigt ung : Min och människans dröm om odödligheten (ljudbok)

Evigt ung : Min och människans dröm om odödligheten Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-03-07

Styckköp

229

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Boken som stirrar döden i vitögat. Sedan tidernas begynnelse har människan drömt om evigt liv. Vi har rest jorden runt i jakt på mirakulösa källor, ställt hoppet till ädla metaller eller sökt tröst i religionens löfte om himmelska paradis.

Även om det inte finns magiska artefakter som leder till långlevnad, så har vårt sökande inte varit förgäves. Tack vare banbrytande vetenskapliga upptäckter har vi slutligen hittat ungdomens källa. Den har funnits där hela tiden, gömd inuti oss.

Följ med journalisten och långlevnadsexperten Peter Ottsjö på en expedition genom odödlighetens historia. Han tar oss från profeterna, alkemisterna och författarna till gensaxarna, cellduscharna och avancerad teknik som innebär att vi kan se fram emot betydligt längre och friskare liv.

Arbetet med boken får även Peter att på lika dramatiska som oväntade sätt konfronteras med sin egen dödlighet, vilket blir början på ett livslångt experiment med målet att nå så hög ålder vetenskapen bara tillåter oss.

Evigt ung min och människans dröm om odödligheten är klok, rolig och essäistisk populärvetenskap när den är som bäst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Ottsjö

  • Evigt ung

    Peter Ottsjö

    Boken som stirrar döden i vitögat. Sedan tidernas begynnelse har människan drömt om evigt liv. Vi har rest jorden runt i jakt på mirakulösa källor, ställt hoppet till ädla metaller eller sökt tröst i religionens löfte om himmelska paradis. Även om...