Wim Hof-metoden : andningen, kylan och livet - frigör din dolda potential (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2023-10-18
Förlag
Volante
Översättare
Nikls Darke
Originaltitel
The Wim Hof Method
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
150 g
SAB
Dokb,Vnaaa
ISBN
9789179653248

Wim Hof-metoden : andningen, kylan och livet - frigör din dolda potential

av Wim Hof
Pocket,  Svenska, 2023-10-18
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Fenomenet Wim Hof nu äntligen på svenska!

Wim The Iceman Hof har ett enkelt budskap till oss alla: Du kan bokstavligen talat lyckas med det omöjliga. Du kan övervinna sjukdomar, stärka din mentala hälsa och fysiska prestationsförmåga, ja till och med kontrollera hela ditt väsen så att du faktiskt stärks i stunder av påfrestning.

Genom Wim Hof-metoden delar denna banbrytande förespråkare för människans fulla potential med sig av sitt alldeles unika sätt att superladda vår inre kapacitet att bli starka, friska och lyckliga. En metod som alla kan använda sig av unga som gamla, sjuka såväl som friska.

Wim Hof har blivit känd världen över som The Iceman tack vare de otroliga fysiska utmaningar han tagit sig an, som att till exempel tillbringa timmar i närapå nollgradigt vatten eller springa barfotamaraton i såväl stekhet ökensand som över frusna arktiska vidder. Han har över tjugo världsrekord noterade i Guinness Book of World Records. Trots allt detta är den mest häpnadsväckande av Wim Hofs alla bedrifter ändå den metod han utvecklat och som förändrat tusentals människors liv i grunden.

Med sin typiskt passionerade stil delar han i sin bok med sig av både sin metod och sin egen historia. Här får du bland annat bekanta dig med teman och aha-upplevelser som:

Andning Wims unika övningar för att förändra kroppens kemi, ge sig själv en energiboost och få skarpare fokus.

Kyla Säkra, kontrollerade och chock-fria övningar där du utnyttjar köld för att stärka ditt kardiovaskulära system och väcka din kropps slumrande styrkereserver till liv.

Attityd Bygg upp din viljestyrka, skärpa, sinnesnärvaro och inneboende förundran över livets mirakel.

Vetenskap Lär hur användare av metoden i studie efter studie har visat sig överraska vetenskapens förutfattade meningar om det möjliga.

Hälsa Sanna historier och vittnesmål från personer som använt metoden och övervunnit sjukdomar och kroniska besvär.

Prestation Öka din uthållighet, förbättra din återhämtningsförmåga och stärk dina mentala förmågor.

Wims historia Följ med på Wims inspirerande personliga resa genom upptäckter, tragedier och triumfer.

Andligt uppvaknande Se hur andning, kyla och rätt attityd kan avtäcka din själv inneboende skönhet. Wim Hofs passion och drivkraft är att förändra hur vi lever våra liv genom att påminna oss om våra verkliga styrkor och syften: Det är så här vi förändrar världen, en själ i taget, som Wim själv uttrycker det. Vi har kraften att förändra vårt kollektiva medvetande genom att bli varse vår egen gränslösa potential. Våra enda begränsning ligger i att låta vår fantasi och våra övertygelser förbli tyglade. Om du är redo att utforska och utmana din egen potentials gränser är Wim Hof-metoden din att erövra!

I den svenska utgåvan av Wim Hof-metoden finns ett nyskrivet förord av Alexander Warg-Pärleros, grundare av Framgångspodden, som mer än många andra kan vittna om hur Wim Hof förändrar ditt liv. En sak är nämligen är nämligen säker: Du kan kliva ned i Wim Hofs isvak som en människa, men du kan aldrig kliva ur den som densamma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Wim Hof-metoden : andningen, kylan och livet - frigör din dolda potential
  2. +
  3. Det perfekta andetaget : den nya vetenskapen om en förlorad konst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det perfekta andetaget : den nya vetenskapen om... av James Nestor (häftad).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wim Hof