Från hopplös till hoppfull : en antologi om inre frid (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-05-07
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 148 x 11 mm
Vikt
330 g
Komponenter
Paperback
SAB
Dok
ISBN
9789179691592

Från hopplös till hoppfull : en antologi om inre frid

Häftad,  Svenska, 2021-05-07
209
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det här är en bok med 15 förtröstansfulla berättelser som erbjuder hopp. Skildringar från verkligheten som visar hur rofyllt livet faktiskt kan vara trots allt. Även om utmaningar och prövningar har en tendens att dyka upp när vi har det som allra svårast, och testar vårt tålamod

Boken ger dig en möjlighet att uppleva inre stillhet och själslig ro, också i stunder då det rullar på lite väl fort utanför, att kunna känna lugnet och tryggheten på insidan, oberoende av vad som händer och sker runtomkring.

Såklart kommer livet vara fyllt av motgångar även framöver. Det är nämligen omöjligt att gå fri från bekymmer och livskriser. Sådant tillhör livets spel. Att vara människa är att ta del av mänskliga upplevelser, sådant som känns obehagligt, ångestfyllt och oförbätterligt. Åkommor, olycksfall och även katastrofer drabbar oss alla, tyvärr.

Det är emellertid inte skrivet i sten att livet behöver kännas hopplöst för det. Inte nödvändigtvis. Det som vi i boken kallar inre balans erbjuder nämligen något annat. Något oerhört hoppfullt.

Vad sägs om att kunna tackla motgångar, utan att behöva falla så djupt framöver?

Hur skulle det vara att lyckas leva ett liv med inre balans, trots alla påfrestningar utanför? Detta, utan att behöva ta på skygglapparna eller tränga undan sådant som händer och sker?

Att kunna känna sig lite mer hoppfull än hopplös, alltså.

Via 15 gripande berättelser, blir läsningen till en guidning från hopplöshet till hoppfullhet , en fängslande resa via insikter, till villkorslöst välmående. Lär känna våra medförfattare och ta del av deras livfulla berättelser om hur en förståelse kring tre principer kunde förändra deras upplevelser av livet för all framtid.

Medförfattare: Angelica Almqvist, Anton, Cecilia Hector, Dan Melin, Ellen Sörensen, Emma Sjöland, Jimmy Karlsson, Louise Erlandsson, Madeleine Lööfh, Magnus Persson, Pia Östlin, Tina Ljungberg, Ulrika Wärnström, Åsa Lund och Åse Rubin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från hopplös till hoppfull : en antologi om inre frid
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna