Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner på ett år (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (111.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lukas Betting, Johan Carlberg
Utgivningsdatum
2020-03-04
Förlag
Storyside
ISBN
9789179733346

Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner på ett år Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-04

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lukas hade allt. Fru, barn, nybyggt hus och ett chefsjobb han trivdes med. Idag lever Lukas ensam och på existensminimum med en skuld hos Kronofogden på 20 miljoner kronor. Det här är en sann historia om hur en människa utan spelbakgrund kan dras in i ett så pass grovt spelmissbruk att han utan att blinka satsar 420 000 på att det ska bli mer än ett mål i en match. VIP-managers från spelbolagen älskar honom, de blir snabbt hans vänner och de belönar honom med allt från iPhones till bonusar och lyxiga resor. Men pengarna tar snabbt slut och när Lukas tagit alla Blanco- och sms-lån som finns börjar han låna pengar från familj och vänner. Att Lukas Betting vågar berätta sin historia så här öppet och naket har blivit en inspiration för många som själva eller vars närstående har drabbats av liknande öden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner på ett år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!
    Sessan, 21 december 2020

    Här får man följa med i spelmissbruket hela vägen.Hur Lukas hamnar i detta helvete o drar med sig folk i hans närhet.Hela berättelsen känns genuin, rak o ärlig. Jag grät med honom I slutet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna