Noas resa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (17.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Den magiska djuraffären (del 6)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-07-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
ISBN
9789179750671
Noas resa (e-bok)

Noas resa E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2020-07-01
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Djur, magi och roliga tuffa illustrationer i en härlig kombination av Lin Hallberg och Jonna Björnstjerna - det här är extra lättlästa böcker som är perfekta för att sätta igång läslusten.

Ta klivet in i Den magiska djuraffären. Här finns ett djur för varje barn och en expedit som vet precis vilket djur varje barn behöver. Nu har turen har kommit till Noa, vars mamma har blivit sjuk. Noa måste därför resa till sin faster i ett annat land och han måste åka bussen dit alldeles själv.

Även i Lin Hallbergs och Jonna Björnstjernas sjätte bok i serien lyckas expediten i den magiska djuraffären skaffa fram precis den trygga djurkompis som Noa behöver på sin resa.

Lin Hallbergs och illustratören Jonna Björnstjernas extra lätt att läsa-böcker har blivit en sälj- och kritikersuccé! Handlingen utspelar sig i samma lilla stad men med barn från olika miljöer. De har alla specifika behov men samma önskan - en egen vän och lekkamrat. Med korta meningar och text i VERSALER beskrivs hur vänskap och bus kommer spontant om man hittar den rätta kompisen.

Läs också:

Novas hemlighet

En kompis till Leo

Esters längtan

Brunos Bus

Rädda Rut
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lin Hallberg