En helt vanlig semester med familjen Jansson (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (18.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Familjen Jansson (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2020-06-08
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Pelle Forshed
ISBN
9789179750749
En helt vanlig semester med familjen Jansson (e-bok)

En helt vanlig semester med familjen Jansson E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2020-06-08

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Håll i er! För i Martin Widmarks högläsningsbok om den uppochnervända familjen Jansson kan i princip allting hända.

Hela familjen Jansson ska åka på cykelsemester till Palletofta camping. Där är det inte helt lätt för barnen Kajsa och Alvin att hålla reda på sina retsamma, lekfulla och hopplöst busiga föräldrar. Låter det märkligt? Inte alls. Det är för att det här är en galet knäpp och rolig familjeberättelse där barn och vuxna har bytt roller med varandra. Barnen Kajsa och Alvin har axlat föräldrarollen medan deras mamma och pappa har ruskat av sig den. Istället bygger nu föräldrarna myrfängelser, ordnar kobingo och klipper gräset på campingplatsen hejvilt (till föreståndarinnans fasa!). Det är tur att familjen Janssons grannar, familjen Yolmaz, också dyker upp på campingen. Deras familjesituation är nämligen exakt densamma.

Och så får vi absolut inte glömma generalen... han som älskar "körv" med räksallad. I den här berättelsen simmar han iväg ut på äventyr och återvänder som "General Amour".

Böckerna om Familjen Jansson är en fyndig lek med roller och förväntningar som ursprungligen skapades i ett samarbete mellan författarna Martin Widmark och Petter Lidbeck. Även denna bok, nr 2 i serien, bjuder på igenkänning för hela familjen att skratta åt tillsammans. Allt fångat på kornet i illustratören Pelle Forsheds drastiskt, crazy bilder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Widmark