Hålla andan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Edström, Sara (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
125 g
SAB
uHc
ISBN
9789179751555

Hålla andan

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2020-05-12
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I "Hålla andan" utforskar Flora Wiström ämnen som kroppslighet och sexuellt maktutövande, prestationskrav och förbundet mellan syskon. I romanen möter vi en syskonskara om tre: Mina, Daria och Sam. Det är Minas första sommar efter studenten och vännerna har vänt henne ryggen. Det blir inte bättre av att storasystern Daria aldrig har tid. Hon är tävlingssimmare och allas stjärna. Blixtrar målmedvetet fram genom vattnet.

En dag är Daria försvunnen. Garderoben är tom, passet är borta och Mina hänvisas bara till hennes röstbrevlåda. Vart har hon åkt, och varför? Oron gräver sig djupt i Mina. Hon cyklar till simhallen för att söka efter svar.

I simhallen finns omklädningsrummet där Cissi plockar hår ur golvbrunnarna. Där finns det heta plåttaket där de anställda röker gräs och gymmet där Sam sommarjobbar. Där finns redskapsboden där man kan ha sex mot gnisslande flytdynor. Och där finns bassänger att sjunka i.

Mina tillbringar de två första veckorna av sommaren i simhallen. Och för varje dag blir det allt tydligare att Daria bär på stora hemligheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hålla andan
 2. +
 3. Stanna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stanna av Flora Wiström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Flora Wiström

 • Här ruvar havet

  Flora Wiström

  "Här ruvar havet är en underbar roman: poetisk, känsloladdad och spännande som en thriller. Läs!" - Amanda Svensson " Med Här ruvar havet hoppas jag att fler vågar släppa fram den opålitliga berättaren ur romankonstens verktygslåda,...

 • Stanna

  Flora Wiström

  Esters Stockholmstillvaro kantas av oändliga jobbpass på antikvariatet och dimmiga lördagsnätter med bästa kompisen. Livet känns som en symaskinsnål som hoppar fram och tillbaka när tråden ska fästas; Ester kommer inte vidare. Men en dag träffar h...