De fem demonerna (kartonnage) Spara 39%
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Kung Pow (del 4)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2020-09-09
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Kevin Olberg
Dimensioner
217 x 153 x 18 mm
Vikt
366 g
SAB
Hcg
ISBN
9789179751630
De fem demonerna (kartonnage)

De fem demonerna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2020-09-09
89 147 Du sparar 58 kr!
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits hjältar som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisens högkvarter.

Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "De fem demonerna" har en galen forskare lyckats hitta en lösning på klimatförstörelsen av jorden. Hon planerar nämligen att utplåna roten till alla de miljöfarliga utsläppen: Mänskligheten.

Efter år av forskning har hon äntligen lyckats avla fram fem stycken genmodifierade djurarter, som alla är starka nog att besegra mänskligheten. Och nu är tiden inne för att släppa ut odjuren över jorden..!

Men Sam och Mästare Ju har listat ut hennes onda plan, och de slåss nu för både sina liv och alla andras liv! De måste till varje pris stoppa de genmodifierade bestarna från att utplåna mänskligheten!

Samtidigt känns det som att de har missat något. De lyckas nämligen bara hitta fyra av bestarna...

Men Aisha har insett vad som är fel: det femte monstret har redan hunnit sprida sig över världen! Och kanske finns det inte längre något annat sätt för henne att besegra faran, än att offra sitt eget liv...

Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De fem demonerna
  2. +
  3. Hotet från rymden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hotet från rymden av Ola Lindholm, Johan Lindqvist (kartonnage).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De fem demonerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Når en ny publik

    Detta är den fjärde boken där vi får följa tolvåriga Sam och hans mentor Mästare Ju. Mästare Ju är nämligen en egocentrisk man som också råkar vara den sista mästaren av den legendariska kampsporten Kung Pow. Med Sam som sin lärling bildar de tillsammans med datorgeniet Aisha avdelning 33 hos den internationella polisen "iPol". Denna avdelning beskrivs i boken som "iPols farligaste vapen mot världens ondaste skurkar".
    I fjärde boken ska Sam och Mästare Ju på lite efterlängtad semester sa... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna