Spökhusets hemlighet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2020-10-26
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179753900

Spökhusets hemlighet Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-26

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är jullov. Alba och hennes lillasyster Ellen är i Stjärndalen och hälsar på hos morbror Baltzar. En dag strax före julafton, när snön yr och vinden, viner visar han systrarna ett gammalt miniatyrhus som en känd snickare skapat. Miniatyrhuset skrämmer Alba. På nätterna hör hon röster som viskar att julen är den farligaste tiden på året, och någon tänder en eld i det lilla husets kakelugn.

Så hittar Alba ett brev från snickaren. Han skriver om någon som kallas för Samlaren och som gång efter annan rövat bort barn från Stjärndalen. Snart förstår Alba att Samlaren är tillbaka och att ännu ett barn kommer att försvinna.

Samtidigt växer snöstormen sig allt starkare och hotar att isolera byn. Ingen kan resa dit, och ingen kan ta sig därifrån. Hur ska det bli på julafton? Kommer Albas och Ellens föräldrar att kunna komma? Ska Alba hinna stoppa Samlaren? Och vem i Stjärndalen kan hon egentligen lita på?

Kristina Ohlsson är en mästare på spänning av det krypande, rysliga slaget. Med böcker som "Glasbarnen", "Zombiefeber" och "Mysteriet på Ödeborgen" har hon fångat - och skrämt - många tusentals barn. "Spökhusets hemlighet" lovar vintrig och kuslig slukarläsning!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spökhusets hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Braaaa!!
    -, 30 januari 2021

    Den bra, spännande och man kunde knappt sluta lyssna när man börjat!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson