Så funkar det! - Jorden i universum (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Så funkar (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-10-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Filippa Widlund, Anders Nyberg, Oskar Jonsson, Kjell Thorsson
Dimensioner
298 x 258 x 17 mm
Vikt
861 g
SAB
uUa
ISBN
9789179753993

Så funkar det! - Jorden i universum

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-10-15
279
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En vidunderlig resa från Big bang till framtiden! Boken för dig som vill veta allt om rymden och planeten jorden. Det handlar om vårt solsystem och universums lagar, här förklaras svarta hål och gravitation. Läs om myter och fakta om det vi ser på natthimlen. Hur skiljer man på stjärnor och planeter, vad är norrsken? Och så handlar det förstås om jorden som planet: dess historia och utveckling, kretslopp, klimat och väder. Varför blir det jordbävningar och hur bildas vulkaner? Och fler svar på frågorna du har och inte visste att du hade. Det här är allmänbildning för alla nyfikna, i alla åldrar!

Mats Wänblad har skrivit sin fjärde faktabibel i serien "Så funkar det!" - böcker med kunskap som man inte kan googla sig till. Med färgstarka och förklarande bilder av några av Sveriges främsta illustratörer: Oskar Jonsson, Anders Nyberg, Kjell Thorsson och Filippa Widlund. Läs också "Så funkar det!": "Hemma och runtomkring", "Kroppen inifrån och ut" samt "Fordon och farkoster"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så funkar det! - Jorden i universum
  2. +
  3. Saker som (nästan) ingen vet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saker som (nästan) ingen vet av Bengt Fredrikson, Andreas Palmaer (kartonnage).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Så funkar det! - Jorden i universum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och intressant
    Charlotta, 19 maj 2022

    Dottern 6 år tycker att detta är en spännande och intressant bok som hon lär sig mycket ur. Lagom att läsa några uppslag varje kväll.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Wänblad