Lowkey (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (95.3 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Melody Farshin
Utgivningsdatum
2021-01-11
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179754020

Lowkey Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-11

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hysteriskt rolig, språkligt glädjepiller, djupt sorglig, en exakt känsla för uttryck och stämning - det är några av lovorden som haglade över Melody Farshins debutroman Mizeria. Nu kommer den fristående tvåan.

I Lowkey får vi följa tvillingarna Ali och Aicha, var och en med sin mizeria, i den alltför sällan representerade vardagen i miljonprogrammen. Vi får möta familjen och vännerna och kliva rakt in i förväntningar, dagligt grubbel och de djupaste tankarna som uppstår när ingen annan hör.

Hur förändrar man bilden av sig själv när alla på förhand tycks ha bestämt sig för vem - och vad - man är? Melody Farshin väjer inte för svåra frågor när hon med exakt gehör skildrar en grupp unga som alltför sällan får känna igen sig i den svenska skönlitteraturen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lowkey. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känns som hemma!
    -, 26 februari 2023

    Helt fantastisk! Jag känner igen mig i kulturen och gapskrattade flera gånger och var nära till gråt andra gånger. Är otroligt nyfiken på fortsättningen.

  2. Rolig och tevlig att lyssna på
    -, 1 december 2022

    Rolig bok. Kul att författarinnan läste själv. Underbart när hon bytte till svennedialekt. Fin skildring av att hur det kan vara att vara ung vuxen i förorten. Trevliga och sympatiska karaktärer. Kan varmt rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Melody Farshin