Nelly Rapp och frankensteinaren (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (18.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nelly Rapp - monsteragent (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Cecilia Frode
Utgivningsdatum
2021-01-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Christina Alvner
ISBN
9789179754747
Nelly Rapp och frankensteinaren (ljudbok)

Nelly Rapp och frankensteinaren Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-01-04

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Nelly Rapp får här sitt första uppdrag som monsteragent: att spana på den känslokalle indrivaren Robert Steen för att se om han är en frankensteinare.

Monster-akademin har fått in rapporter om personer som agerar mycket hänsynslöst i samhället och misstänker att det är frågan om just frankensteinare, varelser som saknar koppling mellan hjärta och hjärna eftersom de är ihopsatta av olika kroppsdelar. Trots att Nelly under spaningen hela tiden använder sig av de tre L:en; lugn, lärdom och list, håller det på att gå illa när hon använder sin hund London som lockbete. Det sägs nämligen att Robert tycker om hundar, att äta alltså ... Men när hon skuggat honom ända in till bassängkanten på badhuset och kan närstudera honom, anar hon vad det är som har plågat honom så ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nelly Rapp och frankensteinaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nelly Rapp och Frankenstein
    -, 29 maj 2022

    Jag tyckte denna bok var bra. Det tyckte jag för att det var en intressant början, spännande mitten och fint slut. Allt hängde ihop. Jag tycker också att Nelly Rapp rollen är bra för att det visar att ett barn kan vara lika smart som en vuxen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Widmark