Kung Pow. Hotet från rymden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (7.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
kung pow (del 5)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2021-04-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Kevin Olberg
ISBN
9789179755560
Kung Pow. Hotet från rymden (e-bok)

Kung Pow. Hotet från rymden E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2021-04-01
37
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt bland oss.

I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr NoNo har ett vapen som enkelt spränger asteroiden i småbitar. Mr NoNo verkar vara en hjälte, men Aisha märker att vapnet nu riktats mot jorden. Via en mobiltelefon snappar de upp mr NoNos bloddrypande planer. Sam och Mästare Ju beger sig därför till månen för stoppa mr NoNo. Men det är enklare sagt än gjort för i deras väg står Sheewa, mr NoNos urstarka mordmaskin till syster.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr, humor och snabb action.

Läs också de andra fristående böckerna om Kung Pow: "Game over", "Dödens dal", "Ett levande vapen", "De fem demonerna" och "Akumas barn".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna