En helt vanlig jul med familjen Jansson (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (51.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Jansson (del 3)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2020-12-16
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Pelle Forshed
ISBN
9789179758202

En helt vanlig jul med familjen Jansson Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-12-16

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det lackar mot jul, och hemma hos familjen Jansson är julstöket i full gång. Men det är inte helt enkelt för barnen Kajsa och Alvin att hålla reda på sina retsamma, lekfulla och hopplöst busiga föräldrar. Låter det märkligt? Inte alls. Det är för att det här är en galet knäpp och rolig familjeberättelse där barn och vuxna har bytt roller med varandra. Barnen Kajsa och Alvin har axlat föräldrarollen medan deras mamma och pappa har ruskat av sig den. Istället hugger sig föräldrarna nu familjens gran i parken, kräver en snöslunga och en teve i julklapp, och julpysslar med grannfamiljen, som nämligen har en exakt likadan familjesituation. Och när farfarsfar generalen ska vara tomte på julafton, ja då går det mesta på tok.

Lyssna på ett extra skruvat och roligt julfirande - i Martin Widmarks berättelser om den uppochnervända familjen Jansson kan i princip allting hända, nämligen!

Böckerna om Familjen Jansson är en fyndig lek med roller och förväntningar som ursprungligen skapades i ett samarbete mellan författarna Martin Widmark och Petter Lidbeck. Även denna bok, nr 3 i serien, bjuder på igenkänning för hela familjen att skratta åt tillsammans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En helt vanlig jul med familjen Jansson. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig
    lilleboy009, 8 mars 2021

    Den är rolig och lite spännande.Den har bra inlevelse och känsla.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna