Hotet från rymden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (79.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
kung pow (del 5)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2021-04-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Kevin Olberg
ISBN
9789179758240
Hotet från rymden (ljudbok)

Hotet från rymden Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-04-01

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisens högkvarter.

Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr. No-No har ett vapen som enkelt spränger asteroiden i småbitar. Mr No-No är en hjälte. Eller?

Ett videoklipp dyker plötsligt upp som visar att mr. No-No kanske vill vara något mer än bara en hjälte. Och vapnet riktas nu mot jorden.

Våra hjältar måste ta sig till månen för att störta mr. No-No. Men det är inte så enkelt - för i deras väg står Atena, mr No-Nos urstarka mordmaskin till syster.

Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna