Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2021-08-23
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Caroline Linhult
Dimensioner
248 x 202 x 9 mm
Vikt
298 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179758738

Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst

(34 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-23
159
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En bok som krånglar ÄNNU mer och som bits och luras för att verkligen inte bli läst. Uppföljaren till David Sundins succé "Boken som inte ville bli läst" är såklart en bok som VERKLIGEN inte vill bli läst. Fylld med ännu mer mysig högläsning med stora mängder skratt. En hyllning till ordet, boken och den gemensamma läsningen. Den här boken tvingar läsaren att apa sig, klura på ett och annat samt säga snälla saker. Det kommer att bli svettigt, men det kommer att vara värt det!

"Boken som inte ville bli läst" blev årets mest sålda barnbok 2020 och nu kommer den och "Boken som verkligen inte ville bli läst" att krångla med läsare på hela vår planet, då de översätts till över 25 språk!

Grafisk form samt färgläggning är gjord av Caroline Linhult

Historiska gravyrer från arkiven Getty & Shutterstock.

Vinnare av Adlibris-priset 2021
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst
 2. +
 3. Boken som ABSOLUT inte ville bli läst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken som ABSOLUT inte ville bli läst av David Sundin, Caroline Linhult (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. På jobbet
  Lena, 7 mars 2024

  Idag läste vi den här boken på mitt jobb, jobbar på förskola. Alltså, som vi skrattar och pratar. Barnen tyckte att det var roligast när bokstaven S förvandlades till ett F. Stor del av eftermiddagen hörde jag "fluta"

 2. Uselt effektsökeri
  Hundvän, 2 mars 2022

  Jag läser mycket för mitt barnbarn och vi älskar tokiga böcker. VERKLIGEN inte ett dugg rolig tyckte vare sig barn eller mormor.

 3. Rolig, busig & barnslig bok som bjuder till skratt
  Linnea, 16 januari 2022

  Mycket rolig och spännande bok att läsa tillsammans med sitt barn. Det blir busigt och många skratt, fast man sitter stilla intill varandra och läser en bok :)
  Min son läste förlagan till denna bok när han var 4-5 och nu läser vi denna då han är 5,5 år.

 4. Inte vad jag förväntade mig
  Birte Andersson, 10 januari 2022

  Det är ingen bok som passade oss. Det är en aktivitetsbok, inget man sätter sig ner och läser för att koppla av. Hade jag vetat det hade jag inte köpt den. Men tyvärr förlitade jag mig på resensionerna.

 5. Väldigt uppskattad
  N.E, 4 januari 2022

  Går lätt anpassa (hoppa över lite, ändra lite) även till yngre barn som inte har tålamod att leta nycklar ex.

 6. Så bra!
  Åsa, 29 december 2021

  Så rolig bok! Både för läsare och lyssnare!

  Både vuxen och barn skrattar gott!

  Denna kommer läsas många gånger... nu när boken "Boken som inte ville bli läst"är utsliten.

 7. Rolig, barnen älskar den
  Gabriella , 25 oktober 2021

  Rolig, barnen och jag skrattar massor. Vi har även läst första boken massvis med gånger så en uppföljare var uppskattat. Trots uppföljare något nytt än första boken. Barnen är mellan 4-6 år.

 8. Jag besegrade boken!
  Magdalena Evaldson, 6 oktober 2021

  Rolig interaktiv bok som gör att läsare och lyssnare aktiveras och får en trevlig och rolig stund tillsammans. Har du inte läst den? Gör det! Men var på gott och busigt humör för annars kommer du inte att förstå dess tjusning.

 9. Du kommer inte bli besviken!
  Danni, 13 september 2021

  Lika bra som boken innan! Favoritböckerna! Barnen älskar att boken är busig och att det är olika busigt beroende på vem som läser boken för dom. Varje gång boken tas fram så blir det en ny upplevelse!

 10. En läsutmaning utan dess like!

  En läsutmaning utan dess like! Man kämpar och skrattar sig igenom bokens samtliga utmaningar och när man tror det är dags att avsluta boken för att man närmar sig slutet av den så har man helt fel¿

  Ett litet tips innan vi pratar om boken ovan är om du inte läst den förra boken som David skrev; "Boken som inte ville bli läst"; så gör det och gör det OMGÅENDE! Den är OTROLIG!

  Om den förra boken är något motsträvig och inte vill bli läst har den här boken än mer taggarna utåt ... Läs hela recensionen

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av David Sundin