Saker man inte vill veta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-10-20
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Torun Reuterswärd
ISBN
9789179759438
Saker man inte vill veta (e-bok)

Saker man inte vill veta E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-10-20

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Evie Thomas favoritgenre är romance. Eller det var det i alla fall. Tills hennes föräldrar skilde sig. Nu har berättelserna liksom tappat all magi. Och så händer det där konstiga - när hon ser ett par kyssas ser hon hela deras förhållande. Från första flirten till att de gör slut. För det gör de nio gånger av tio. Evies enda ledtråd till varför hon plötsligt har den här förmågan är ett häfte med dansinstruktioner och en adress till en dansstudio.

Vågar hon gå dit? Vågar hon släppa loss passionen i en tango? Och kommer hon att våga tro att en förälskelse kan sluta lyckligt? Plocka fram era mest förälskade flin och en liten trave näsdukar - båda kommer väl till pass!

Nicola Yoon slog igenom med dunder och brak 2016 med debuten Ingenting och allting (Everything, Everything) som följdes upp med lika fantastiska Idag är allt (The Sun is Also a Star). Båda blev bestsellers och film. Hennes berättelser har alltid en ABBA-låt i sig. Läs, se och njut av de här roliga, smarta och gråtdrivande böckerna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicola Yoon