Musse & Helium. En oväntad vändning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (26.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 7)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-06-09
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179759490

Musse & Helium. En oväntad vändning E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-09

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Barnens favoritmöss Musse och Helium på nytt uppdrag! Sökandet efter Musses och Heliums föräldrar har lett våra vänner till Människovärlden. Men nu har de kraschat på en ö i havet och är omringade av den mytomspunne Bulldozers fladdermusvakter! Musse och Helium är modiga och snabbtänkta, men hur ska de ta sig ur den här knipan?

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. I den första serien fann mössen den försvunna Guldosten och räddade Djurriket. Men Musses och Heliums föräldrar är fortfarande försvunna, och spåren har lett dem och katten Sigge till människornas värld, där den andra serien tar sin början.

Det här är bok 2 i den andra serien om Musse och Helium. Läs också bok 1: Den hemlighetsfulla världen.

Böckerna i den första serien heter: Mysteriet med hålet i väggen, Jakten på guldosten, Äventyret i Lindrizia, I Duvjägarnas klor och Den sista kampen.

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Böckerna om Musse och Helium har sålt i över 1 miljon exemplar och trollbundit barn och vuxna över hela landet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Musse & Helium. En oväntad vändning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och rolig uppläsning
    -, 8 augusti 2022

    Uppläsaren gjorde boken rolig och den är spännande. Bra för 7-10 åringar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Brinck