Hundmannen och SuperKissen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (32.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Hundmannen (del 4)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2021-09-24
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Björn Wahlberg
Illustratör/Fotograf
Dav Pilkey
ISBN
9789179759681

Hundmannen och SuperKissen E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2021-09-24
32
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Hundmannen" är Dav Pilkeys nya superhjälte. Efter tolv spännande och skruvade äventyr med Kapten Kalsong är det dags för denna sammansatta karaktär att göra entré!

Vad får man om man syr ihop en trasig polishund med en trasig polisman? Hundmannen! En stark mänsklig kropp ihopsydd med en smart hundhjärna blir ett vinnande koncept!

Hundmannens ärkefiende katten Percy är tillbaks för att göra livet surt för alla stadens hundar. Med hjälp av radiostyrda onda varmkorvar, en kidnappad filmstjärna och Percys egen klon SuperKissen hoppas han en gång för alla att sätta tuggbenet i halsen på Hundmannen. Men gränsen mellan ondska och godhet är inte alltid svartvit, och eftersom Hundmannen är färgblind blir det ännu mer komplicerat när allt ställs på sin spets(hund)!

Dav Pilkey låter huvudpersonerna från Kapten Kalsong, George och Harold, berätta även denna historia. De gör det som vanligt på sitt ytterst infallsrika och humoristiska sätt, resultatet blir stor läsglädje för både lässvaga och läsvana. Och särskilt för serieälskare, för nu blir det 100% serie och 100% färg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dav Pilkey