Losing big or losing everything (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Losing big (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-08-19
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179759773

Losing big or losing everything E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-08-19

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hungerspelen möter Biggest Loser i komikern Niclas Christoffers drastiska dystopi om ett framtida Sverige där vikten och hälsan helt och hållet bestämmer dina rättigheter. De 14-åriga tvillingarna Xerena och Xerene hamnar i världens populäraste dokusåpa - Losing big or losing everything där allt handlar om att gå ner i vikt. Vinnaren får tillbaka alla sina rättigheter och får leva ett liv i lyx med alla bekvämligheter. Men det finns en hake - de som inte vinner dör ... Med driv, dramaturgi och twistplots som i en riktigt bra teveserie är det här en bok som får läsaren att bita på naglarna hela vägen till slutet. Första delen i en trilogi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Losing big or losing everything. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den var fantastisk
    Tim, 23 november 2021

    Den var skit bra satt och läste den i 6 timmar sträck utan nånting men det enda som kunde vara lite bättre var slutet som var lite konstigt annars var den så bra

  2. Kul idé
    Hanna, 5 oktober 2021

    Jag tyckte boken var intressant och att idén var kul. Det jag saknade var djupare beskrivningar av personerna till viss del men framförallt beskrivningen av samhället. Lite mer kontext hade gett en ytterligare dimension, framförallt till slutet. Jag vill dock tillägga att ovanstående ska tolkas utifrån att jag nog inte tillhör målgruppen. Hade jag varit 20 år yngre hade jag nog inte brytt mig om det.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Niclas Christoffer