Den osynliga fienden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (149.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Världen brinner (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Viktor Åkerblom
Utgivningsdatum
2021-07-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
ISBN
9789179770082

Den osynliga fienden Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-07-01

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Magiska kristaller mot klimathot i ny fantasyserie!

Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa får de veta att de är magiska och efter det blir inget sig likt ... Tillsammans med elementens väktare - Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) - är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet!

I "Den osynliga fienden", den första delen i serien, ger sig Leah, Erik och elementens väktare i kast med luftföroreningarna. Men det är lättare sagt än gjort då giriga företag och människor vägrar inse att klimathotet är på riktigt! En plan tar form, en plan som är lika riskfylld som den är genial - de ska övertyga klimatförnekarna genom att transportera dem till framtiden. Sera, elementet lufts väktare, och Erik följer med för att verkligen få fram budskapet. Men när Erik faller till marken ser planen ut att misslyckas, och värre, Erik riskerar att dö ...

Lyssna och läs också de andra delarna i serien Världen brinner: "På djupt vatten", "Jakten på det vilda" och "I eldens mitt".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Westerlund