Född till hjälte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Percy Jackson (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Alexander Salzberger
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789179770396

Född till hjälte Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tänk om de gamla grekiska gudarna skulle vara levande och promenera runt på gatorna som du och jag? Tänk om de fortfarande träffade och blev förälskade i vanliga dödliga människor och dessutom fick barn med dem? Tänk om du var ett av de barnen? Och att din dyslexi visade sig bero på att din hjärna är inställd på att läsa det grekiska alfabetet? Och att din mattelärare bokstavligen är ett monster som vill förgöra dig? Och att du är född till att bli hjälten som räddar världen?Percy är en 12-åring med dyslexi och ADHD - och har lite problem med sin verklighetsuppfattning. Så när det dyker upp monster i hans liv vet han inte vad han ska tro. Det visar sig att de grekiska gudarna fortfarande tar aktiv del i människornas liv, och en av dem är Percys pappa. Som barn till en gud är man född till hjälte och behöver vara annorlunda. Ett fantastiskt actionäventyr i gudarnas fotspår!Det här är den första boken om Percy Jackson. De övriga delarna i serien är "Monsterhavet", "Titanernas förbannelse", "Kampen om labyrinten" och "Striden om Olympen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Född till hjälte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Percy Jakcson
    Bobo, 6 december 2023

    Jag rekommenderar verkligen boken, särskilt om du tycker om grekisk mytologi. Det är en bra balans mellan fakta och skönlitteratur (om man nu kan kalla grekisk mytologi för fakta). Man lär sig dessutom väldigt mycket om grekisk mytologi bara genom att läsa boken. Om du inte kan något om grekisk mytologi nu så kommer du definitift ha lärt dig en hel del om det efter att ha läst boken. Efter att ha läst första boken var jag helt fast i serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rick Riordan