Striden om Olympen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (287.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Percy Jackson (del 5)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Alexander Salzberger
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Torun Reuterswärd
ISBN
9789179770433

Striden om Olympen Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För sista gången får du möta Percy Jackson, som upptäcker att han är född till att vara något mer än en vanlig människa ... Han är född till hjälte!

Den mäktiga titanen Kronos förbereder en attack på Olympen och den sista striden närmar sig. Halvguden Percy har det som vanligt tufft, och nu har han just fått ta del av en profetia. På hans sextonde födelsedag är det han, Percy Jackson, som ska välja sida. Det är han som ska avgöra vilka som ska stå som slutliga segrare - gudarna eller titanerna. Men är det verkligen honom profetian handlar om och kommer han i så fall att göra rätt val? Kronos är farlig, hans armé enorm och de kommer allt närmare. Låt dig uppslukas i det sista, spännande äventyret och ta reda på hur allt slutar.

I USA är Rick Riordans böcker om Percy ett superfenomen i Twilight-klass. De övriga delarna är "Född till hjälte", "Monsterhavet", "Titanernas förbannelse" och "Kampen om labyrinten".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Striden om Olympen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    -, 23 juli 2022

    Bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rick Riordan