Musse & Helium. Den sista kampen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (74.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 5)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2021-06-28
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179770679

Musse & Helium. Den sista kampen Ljudbok

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-28

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Musse och Helium må vara små, men de är modiga som få. Trots att de för tillfället är inlåsta i en mörk, fuktig källare i Duvjägarnästet, så vägrar de att ge upp.

När mössen får reda på att Duvjägarna tänker skada katten Sigge ifall de vägrar hjälpa Duvjägarna att hitta Guldosten, måste mössen tänka och agera snabbt. Guldosten finns fortfarande gömd där ute någonstans. Frågan är: kommer det bli de onda eller de goda som finner den först?

De står nu inför den största kampen någonsin i deras liv. Som tur är får de hjälp från oväntat håll och dessutom får de uppleva något väldigt speciellt, nämligen hur goda gärningar och fin energi kan komma tillbaka som en bumerang! Låt äventyret fortsätta...

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Musse & Helium. Den sista kampen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så spännande.
    Samira, 9 augusti 2022

    Bra och rolig men det bästa är att Morgan Alling läser boken, han har (vad jag tycker) mycket humor i det han läser och Morgan om du kan se detta så är du en av mina absoluta favoriter i halv åtta hos mig och i Sune. Du är bäst och sluta aldrig med det du gör. Camilla Brinck är en påhittig person som liksom lever i en fantasivärld nästan och sluta aldrig med det du gör.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Brinck