Losing big or losing everything (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (266.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Losing big (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Hanna Ardéhn
Utgivningsdatum
2021-08-20
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179771188

Losing big or losing everything Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hungerspelen möter Biggest Loser i komikern Niclas Christoffers drastiska dystopi om ett framtida Sverige där vikten och hälsan helt och hållet bestämmer dina rättigheter. De 14-åriga tvillingarna Xerena och Xerene hamnar i världens populäraste dokusåpa - Losing big or losing everything där allt handlar om att gå ner i vikt. Vinnaren får tillbaka alla sina rättigheter och får leva ett liv i lyx med alla bekvämligheter. Men det finns en hake - de som inte vinner dör ... Med driv, dramaturgi och twistplots som i en riktigt bra teveserie är det här en bok som får läsaren att bita på naglarna hela vägen till slutet. Första delen i en trilogi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Losing big or losing everything. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En jättebra bok.
    -, 17 september 2021

    Den är både spännande och läroful. Den handlar om att alla ska behandlas lika och om hur en diktatur fungerar. Det är den bästa boken jag har läst. Jag är 13 år, Passar bra till tonåringar.

  2. En fruktansvärd bok.
    - (Västerlanda), 24 augusti 2021

    Fruktansvärd hemsk bok. Inte alls lämplig för den åldersgrupp den är riktad till. Aldrig att jag låter min barn läsa eller lyssna på denna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Niclas Christoffer