Den svarta staden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (199.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Det svarta (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ella Schartner, Rasmus Luthander
Utgivningsdatum
2021-09-02
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179771393

Den svarta staden Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-02

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Med den "Det svarta regnet" golvade Stina Nilsson juryn i Bonnier Carlsens stora manustävling 2020 och tog hem förstapriset. Den spännande berättelsen om systrarna Liv och Frida och deras kamp för att överleva i en mörk framtid får nu en fortsättning: "Den svarta staden".

Liv och Frida har vandrat söderut länge. Snart är sommaren slut och vägen som slingrar genom skogens dunkel är lerig. Så möter de en liten flicka med vilt rött hår. Vem är hon? Varför talar hon inte?

Och Jeri och Hanis som absolut ska till huvudstaden, hur ska Liv kunna få dem att förstå att staden är livsfarlig? De säger att de har vuxit upp i en bunker och tydligen vet de ingenting om staden eller demonerna. Nu måste Liv och Jeri komma överens en gemensam strategi och överkomma sina olikheter.

Ska Frida och Liv ta sig till ön som deras pappa sa var det enda trygga stället? Och kommer de någonsin att hitta vännen Sam?

Det är grått, kallt och de är hungriga. Hela tiden. Men de har varandra och de ger inte upp. Någonstans finns en framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stina Nilsson