Akumas barn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (82.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
kung pow (del 6)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2021-09-06
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179771416
Akumas barn (ljudbok)

Akumas barn Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-09-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisens högkvarter.

Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt bland oss.

I den här sjätte fristående boken om Kung Pow har hundratals elever försvunnit från internatskolor i Tokyo. Ingen vet vart de har tagit vägen. Sam och Ju åker till Japan för att ta reda på det, och inser snart att uppdraget är mycket farligare än de någonsin trott: Mästare Ju blir omringad av den japanska maffian, medan Sam blir kidnappad och fastsurrad vid ett bord. När han försöker ta sig loss ser Sam de andra kidnappade barnen som blivit vildsinta och övermänskligt starka. Snart hör han steg, och framför honom står

den onda vetenskapsmannen Yamamoto med en spruta i högsta hugg ...

Ola Lindholm och Johan Lindqvist skriver utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr, humor och snabb action.

Den här gången har de fått hjälp av Julia, Anton, Milton och Joel, årskurs 6 på Bäckaskolan i Gnosjö. De korades, i konkurrens med hundratals andra bidrag, som vinnare av Bonnier Carlsens Kung Pow-tävling som avgjordes i februari 2021. Tävlingen gick ut på att hitta på en skurk, och därmed huvudintrigen, till den här Kung Pow-boken.

Lyssna också de tidigare fristående böckerna om Kung Pow: "Game over", "Dödens dal", "Ett levande vapen", "De fem demonerna" och "Hotet från rymden".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna